GERBER TRANS

Karosszéri javítás

Karosszéria javítás

Cégünk 20 éves múltja gondoskodott arról, hogy tisztában legyünk azzal, hogy a közlekedés mindenkinek szól, mindenkinek a kötelessége és felelőssége egyaránt. A biztonságos közlekedés érdekében a műszaki- és eredetvizsgálaton felül ellátunk javítási, szervizelési feladatokat is. Mivel tudjuk, hogy Ön nagy hangsúlyt fektet gépjárművének műszaki és optikai állapotára, ezért fényezést, mosást és karosszéria-feladatokat is ellátunk, amelyeket szakmailag kiválóan felkészített kollégáink végeznek el.

  1. Teljes körű karosszéria javítás, sérült illetve karambolos gépjárművek számára
  2. Karosszéria lakatos munkák kulcsrakész átadással
  3. Karosszériajavítás teljes körű biztosítási ügyintézéssel, szerződéses partnereinken keresztül

Biztosítás ügyintézés

Önnek a kárbejelentéshez szükséges elhozni a gépjármű forgalmi engedélyét, a vezető személy jogosítványát, (ha a káridőpontban nem parkolt a gépkocsi), a jármű törzskönyvét, (amennyiben elidegenítési tilalom van rá, úgy a hitelintézet megnevezésére és a szerződés hivatkozási, vagy Ügyfél számára van szükség), a károkozó által aláírt "kék-sárga" Baleseti bejelentőt, mely megjegyzési rovatában a lap alján a felelősségét elismeri  a kár okozásáért (ha a másik fél felelősségbiztosítása alapján jelentjük be a kárt).

CASCO biztosítás alapján történő kárbejelentésnél célszerű a CASCO kötvényt elhozni, hogy az önrész mértékével tudjunk kalkulálni.

Megrendelőink igényeit magas színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ezt támasztja alá, hogy több cég is velünk szervízeltet és javíttatja gépkocsiparkját.

E-mailen történő bejelentkezésre is lehetőség van, ebben az esetben kérjük megadni a nevet és telefonszámot, mellékelve a hibát és a javítás kívánt dátumát.