GERBER TRANS

Rólunk

Cégünk 1992-ben alakult egyéni vállalkozásként. Akkoriban kizárólag teherfuvarozási tevékenységet láttunk el. Az idő múlásával- követve a piaci trendeket átalakultunk, ekkor vettük fel a Gerber Trans Bt. nevet. (1997)  
Mohácsi vállalkozásként kihasználtuk a piac által nyújtott lehetőségeket, és a magas szakmai színvonalból és a vállalkozó-kedvből következően tovább bővítettük gépparkunkat. A stabil vállalkozói környezetnek köszönhetően 2008-ban ismét szervezeti átalakulás elé nézett cégünk, így azt követően felvettük a Gerber Trans Kft. nevet, ami azóta is elismert jelenlegi és potenciális megrendelőink között.

2009-ben elnyertük a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt vonatkozó pályázati lehetőséget, amely során az egyik legnagyobb volumenű változást jelentette a cég életében: Telephelyünk címe megváltozott, amelynek során Mohács és a környék egyik legmodernebb telephelyévé váltunk, ezen szegmens tekintetében, valamint kibővítettük tevékenységünket: az eddigi teherfuvarozás mellé felvettük az építőipari kiszolgálást, műszaki vizsgáztatást, szervizelést, karosszéia-javítást, és a gépjármű mosást is. (A felsorolt szolgáltatások minden közúti járműre vonatkoznak, így például a kisteherautókra, a személygépkocsikra, a mezőgazdazdasági vontatókra és a teherautókra is.)

Folyamatosan törekszünk a maximalizált vevőkiszolgálásra, hogy partnereink mindig elégedetten gondoljanak ránk, és szükség esetén visszatérjenek hozzánk. Fontosnak tartjuk szem előtt tartani, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsuk, még akkor is, ha egy-egy feladat a megrendelő számára lehetetlennek tűnik.