GERBER TRANS

Pályázatok

A projekt neve:
GOP-2.1.1-10/A-2010-1344
A versenyképesség növelése a Gerber Trans Kft-nél.

Leírása:
Vállalkozásunk 1997-ben Betéti társaságként alakult, majd 2008-ban teljeskörű jogutódként átalakultunk Gerber Trans Kft-vé. Fő tevékenységünk a közúti teherszállítás, építőanyag fuvarozás, ezt a tevékenységet kívánjuk a későbbiek során is folytatni. 2009-ben a ROP keretében pályázatot nyertünk telephelyfejlesztésre. Ennek célja egy a tevékenységünkhöz kapcsolódó gépjármű szervíz és autómosó létesítése, mely nem csak a mi járműparkunkat szolgálja ki, hanem külső partnerekét is. Az elmúlt években munkatársaink és járműveink létszáma is dinamikusan nőtt, mára 17 kollégával végezzük tevékenységünket.

A projekt keretében az újonnan kialakított telephelyet korszerű gépekkel szereltük fel, illetve a minőségirányítási rendszer bevezetése révén biztosítjuk fejlődő vállalkozásunk számára a partnerek maximális bizalmát.

MAG- Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
www.magzrt.hu

MAG Zrt. telefonos ügyfélszolgálat: 06 40 200 617
www.nfu.hu
, www.nfgm.gov.hu


Projekt neve:
GOP-2.2.3-09-2010-0021
Portálfejlesztés a Gerber Trans Kft. versenyképességének növelése érdekében

Leírása:
Vállalkozásunk 1997-ben Betéti társaságként alakult, majd 2008-ban teljeskörű jogutódként átalakultunk Gerber Trans Kft-vé. Fő tevékenységünk a közúti teherszállítás, építőanyag fuvarozás, ezt a tevékenységet kívánjuk a későbbiek során is folytatni. 2009-ben a ROP keretében pályázatot nyertünk telephely fejlesztésre. Ennek célja egy a tevékenységünkhöz kapcsolódó gépjármű szervíz és autómosó létesítése, mely nem csak a mi járműparkunkat szolgálja ki, hanem külső partnerekét is. Az elmúlt években munkatársaink és járműveink létszáma is dinamikusan nőtt, mára 21 kollégával végezzük tevékenységünket.

Ennek megfelelően elengedhetetlenül szükség van egy olyan komplex vállalatirányítási rendszerre, mely kezeli a pénzügyet, az áruforgalom beszerzést, készletgazdálkodást, logisztikát, áruforgalmat, értékesítést, humánerőforrás gazdálkodást, ügyfélkapcsolat kezelést.

 A rendszer segítségével, mind a folyamatban résztvevő kollégák, mind az irányítást végző vezetőség olyan információkkal és statisztikákkal rendelkezik, amely segítséget nyújt a döntéshozásban és a folyamatok irányításában. Vállalkozásunk versenyképessége, ezáltal jövedelemtermelő képessége növekszik, ami a jelen gazdasági helyzetben létkérdést jelent.

Projekt neve:
GOP-2.1.1-12/B-2013-1867
Komplex Vállalati Tehnológia-Fejlesztés a Gerber Trans Kft telephelyén

Leírás:A Gerber Trans Kft. 2013. évben 60 424 426,-Ft (40% támogatás mértékű) vissza nem térítendő támogatást nyert.

A fejlesztést indukáló cél elsősorban a főtevékenység mellett  a több lábon állás végett a műszaki tevékenységek egyre bővülő volumenéhez szükséges optimális és biztonságos feltételek megteremtése, amely magában foglalja a jelenlegi eredményeképpen bővülő szervízt, illetőleg karbantartási szolgáltatás tevékenységet. Kialakításra került egy technikai és környezetvédelmi feltételekkel megfelelő műhely. A vállalkozás eredményességének szempontjából a legoptimálisabb és leghatékonyabb beruházás valósult meg.

A projekt 2013.06.01-2015.10.31 időszak alatt valósult meg.